Здравейте!

В този блог ще ви представяме новите идеи, свързани с проекта Free България. Той се зароди в началото като много неясна идея, че може да се направо нещо по-добро като информационен ресурс от Start.bg и Wikipedia. На едно място има почти само текст, а на другото почти само линкове… На едното място има твърде много реклами, а на другото няма нито една реклама… А още от Аристотел се знае, че най-хубаво е винаги да се балансира между крайностите :) Затова и приехме предизвикателството да се опитаме, стъпвайки на базата на вече направеното, да направим нещо още по-хубаво и позлено за хората.

Взехме решение да се доверим на готовата система за блогове Wordpress или по-точно на разширената и платформа  Wordpress MU. Засега успяваме да решим възникналите проблеми и събирането на ресурси и комплектването им в страници е вече в ход :)

Първата направена страница беше тази за шах. Целият ни екип се е занимавал с тази игра и материята и ресурсите ни бяха готови, така че всичко мина гладко.

Последваха страници за Коледа и Нова година, решихме да зарадваме и феновете на напитката кафе.

Следващата готова страница беше за река Искър.

Продължаваме в същото темпо и се надяваме скоро да имаме достатъчно готови страници, за да стартираме официално. Дотогава ако имате интерес към нашия проект, може да ни пишете на freebgeu@gmail.com.

На добър час!